Uutiset ja tapahtumat

AlfaTV 20.9. klo 21.
P-HA/Sako yhteistyö 2015 logo
SM Trap, voittajan on helppo hymyillä. Kuva Erkki Liius.
Lempäälän vammaisneuvosto, 2014 esteettömyysteko- kunniakirja. 24.6.15

Kokkovuori taas televisiossa

Kokkovuoressa on kuvattu jo toinen televisio-ohjelma. Uusin ohjelma esitetään AlfaTV:llä 20.9. klo 21, ja se sisältää materiaalia syyskuun Rio-Trapista sekä tunnelmia kesän Akat ampumaan -tapahtumasta. Kannattaa katsoa!

 

Vuodenvaihteessa vauhti vain kiihtyi

Joulukuussa 2016 alkoi taas perinteinen, koko talven kestävä Haulikkoammunta rulettaa ‑tapahtuma Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa. Omista kinkkukisoista haettiin kinkkuja, ja puolustusministeri Niinistö sekä eduskuntaryhmän puheenjohtaja saivat ratamestarilta kutsun tulla tutustumaan toimintaamme. Olimme myös esillä muutamissa lehdissä isoilla jutuilla. Ampumakorttikoulutuskin saatiin päätökseen, ja haulikkoammunnan ampumaohjaajakurssi järjestettiin Kokkovuoressa. Siitä olikin hyvä siirtyä joulun viettoon. Uusi vuosi alkoi jo perinteisesti IkA:n avoimien ovien päivällä loppiaisena. Eri yhteistyökumppaneita ja aloittelijaryhmiä kävi tammikuun aikana Kokkovuoressa paljon. Vammais- ja erityisryhmien ampumakoulun ensimmäinen osa pyörähti käyntiin, ja nuoria ja vanhempiakin ampujiamme kävi Kiikalassa tutustumisreissulla. Uusia yhteistyösopimuksia on solmittu, ja lisää on tulossa!

Katso tästä kooste joulu-tammikuun tapahtumista.

 

Uutiset 2016

 

Loka-marraskuussa hyväntekeväisyyttä ja haulikkoammunnan esittelyä!

Vammaisten ampumakoulun yhteydessä järjestettiin haulikkoammunta- ja hyväntekeväisyystapahtuma, jossa lahjoitimme Pirkanmaan Vammaistyö ry:lle, Lempäälän vammaisneuvostolle ja Tampereen Kaupunkilähetys ry:lle yli sata talvitakkia. Esittelytilaisuuksia oli mm. Kyröskosken Hankkijalla, Tampere-päivänä, Virtaa perheelle -tapahtumassa Koskikeskuksessa ja Yhdessä elämään -tapahtumassa Lempoisten koululla
Lempäälässä. Nokianvirran koulullakin ehdittiin käydä. Nokianvirran koulusta kävi poikia kokeilemassa ammuntaa, ja Pimeä-trap järjestettiin. Esittelytilaisuuksista mainittakoon Juhannuskylän koulun opettajatapahtuma ja liikuntakaruselli Lempäälässä Lempoisten koululla.

Katso tästä kooste loka-marraskuun tapahtumista.

 

Syyskuussa hyvällä sykkeellä!

Beretta-Cup saatiin ammutuksi loppuun. Uusi kansallinen kilpailusarja löi läpi, ja omat ampujamme pärjäsivät loistavasti. Uutena kilpailuna ammuttiin Rio-Trap, joka keräsi mahtavan osallistujajoukon. PR-tapahtumia oli jälleen lukuisia, mm. Lempäälä Goes Ideapark, IKA:n avoimet ovet, Nuolialan koulu Pirkkalassa ja paljon muita. Neuroliiton Avain-lehti julkaisi ison jutun radastamme. Uusia yhteistyökuvioita sovittiin ja sopimuksia tehtiin.

Katso tästä kooste syyskuun tapahtumista.

 

Elokuussa ei lomailtu!

Kuukauden alussa julkistettiin uusia yhteistyökumppanuuksia, ja SM-kisojen mitaliputki jatkui. Kuukauden ensimmäisenä lauantaina järjestettiin suuren suosion saanut Akat ampumaan! -tapahtuma. Aamulehti ja muutama muu lehti kirjoittivat meistä ja haulikkoammunnasta. Leivon leipomo järjesti K-Trapin, K-kauppiaiden oman trap-kisan.

Katso tästä kooste elokuun tapahtumista.

 

Heinäkuussa harrastettiin hyvällä mielellä!

Heinäkuu alkoi Kokkovuori GP -kisalla - hieno ilma ja hieno kisa. Kerhosta julkaistiin lehtijuttuja, ja uusia yhteistyökumppaneita saatiin. Kerho oli monessa mukana, mm. Ikaalisten Ampujien "Hyvän mielen osumissa". "Harrastus hakusessa" jatkui kuten myös tutustumiset haulikkoammuntaan. Kisoissa pärjättiin, ja kruununa heinäkuun lopulla olivat kaksoistrapin SM-kisat viidellä mitalilla.

Katso tästä kooste heinäkuun tapahtumista.

 

Akat ampumaan!

Kokkovuoressa järjestetään lauantaina 6.8. naisten haulikkoammuntatapahtuma Akat ampumaan! Mukaan ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin ampujat. Valmentajana tapahtumassa toimii Satu Pusila. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu tiistaihin 2.8. asti.

Katso tästä lisätietoa tapahtumasta.

 

Kesäkuussa kisailtiin!

Kesäkuussa Kokkovuoressa järjestettiin suosittu Energia-Trap. Seuran jäsenet ovat osallistuneet lukuisalla joukolla myös muualla järjestettyihin kilpailuihin. Kansallisen trapin SM-kisoista tuli nuorille ja naisille kuusi mitalia ja lukuisia muita hyviä sijoituksia. Harrastus hakusessa jatkui, ja starttikursseja järjestettiin. Uusia yhteistyösopimuksia solmittiin, ja eri yhteisöjä kävi tutustumassa lajiimme. Olimme myös mukana SAL:n osastolla Riihimäen Erämessuilla.

Katso tästä kooste kesäkuun tapahtumista.

 

Toukokuussa tapahtui paljon:

Taitokaari-Trapissa oli taas ennätysmäärä osallistujia, avoimien ovien päivillä tavattiin uusia haulikkoammunnasta kiinnostuneita, ja Kaikki pystyy -ampumakoulu saatiin päätökseensä.

Katso tästä kooste toukokuun tapahtumista.

 

Huhtikuu.

Tapahtumia on ollut, pirkanmaata on kierretty kouluilla ja tapahtumissa.

Tästä voit katsoa koosteen tapahtumista.

 

Maaliskuussa on kierretty messuilla, kouluilla ja eri tapahtumissa.

Tästä tiedosto tapahtumista.

 

Koulussa on mukavaa kun tarjolla on hieno harrastus. P-HA/Haulikkokerho emäkosken koululla Nokialla.

Katsi video tästä

 

Kehity- ja liikuntavammaisten tutustumispäivä haulikkoampumakeskuksessa.

Kehitys- ja liikuntavammaisten tutustumispäivä Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa Lempäälässä lauantaina 9.4. sujui loistavasti. Paikalla oli yhteensä noin 50 kävijää sekä Pohjois-Hämeen Ampujien Haulikkokerhon kouluttajat. Päivän aikana kokeiltiin haulikkoammuntaa niin simulaattorilla kuin oikeallakin haulikolla. Osumia tuli, ja nuorin osujista oli 4-vuotias Silja. Ilmoittautuneita seuraavalle, 15.4. alkavalle vammaisten ampumakurssille tuli runsaasti, ja P-HA:n logotuotteet tekivät kauppansa. Myös Leivon Leipomon tarjoamat pullat ja Veljekset Mattilan makkarat menivät kuin kuumille kiville. Kävijöiden suusta kuultiin myös, että Tampereen Sähkölaitoksen sponsoroimassa linja-autossa oli tunnelmaa. Grr8t Sportsin puhallustikka osoittautui mukavaksi lajiksi – ratamestari pääsi ensimmäisenä kokeilemaan ja heti tuli napakymppi, minkä takia tietenkin syytettiin huijauksesta. Päivän suurin anti oli se, että saatoimme taas todistaa yhdessä, että ”Kaikki pystyy”, kuten vammaistoimintamme sloganikin sen kertoo. Pieni sadekaan ei haitannut hienoa päivää. Jatkamme vastaavia tapahtumia aivan varmasti.

Lisätietoja: www.facebook.com/kokkovuori (sivuilla katsottavissa myös esittelyvideomme).

Haulikkoammunnassa ei ole ikärajaa.

Akaan seudun Ruskat kutsuivat meidät ja mehän menimme. Mukavaa oli ja video https://www.youtube.com/watch?v=dKxS2bcuodQ on osa laajempaa videotuotantoamme. Olemme tehneet laajemman rata/harrastusesittelyn kilpailuineen, tyky-, vammais- ja nuorisotapahtumineen.

Aikaisemmin julkaistu video KAIKKI PYSTYY. Edelliset kuten tämäkin näkyy linkistä tai www.facebook.com/kokkovuori ja samalla voitte tutustua laajaan toimintaamme.

 

Haulikkokerho vieraili kehitysvammaisten illassa.

Tampere 16.3.2016. Katso video tästä.

 

Helmikuussa 2016 tapahtunutta liitteenssä.

Uudistetut radat ovat olleet kovassa käytössä. Vuosikirja on avattu Kokkovuori vuosikirja 2016 sivulle, käy katsomassa. Kirjan saa myös radan toimistosta.

Liite Helmikuu 2016 tästä (.pdf).

Kehitys- ja liikuntavammaisten tutustumispäivä 9.4.2016 alkaen klo 12.00.

Katso esite tästä.

Tammikuussa 2016 tapahtunutta liitteessä.

Katso liite tästä.

Katso Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksen esittelyvideo tästä linkistä

https://www.youtube.com/watch?v=xGzotNy3ank

 

Uutiset 2015

 

Joulukuu 2015 tapahtumat.

Joulukuun lämmin sää on suosinut radallakävijöitä.

Nyt on aika hiljentyä ja toivottaa kaikille hyvää joulua!

Linkki joulukuun tapahtumiin tässä.

 

Marraskuu 2015 tapahtumat.

Kokkovuoressa tapahtuu ympäri vuoden ja haulikkokerho on mukana eri tapahtumissa Pirkanmaalla. Katso tiedosto tapahtumista tästä (.pdf).

 

Lokakuussa 2015 tapahtumat.

Kokkovuoressa tapahtuu syksyn pimeydestä huolimatta. Katso tiedosto tapahtumista tästä (.pdf).

 

Syyskuussa 2015 tapahtumat.

Tapahtumista pdf-tiedosto tästä.

 

Yhteistyöuutisia: P-HA/Haulikkokerho ja SAKO yhteistyöhön uudella alueella.

P-HA/Haulikkokerho ja Sako ovat sopineet yhteistyöstä. Beretta tuotemerkki tulee näkymään mm. vammaisten ampumakoulun sekä muiden tapahtumien yhteydessä.

Meillä on jo nimetty ratoja yhteistyökumppaneille ja uutena nimetään kaksi beretta- rataa Sakolle.

Yhteistyön tarkoituksena on tehdä yhtiötä tunnetuksi myös radan ulkopuolella eri tilaisuuksissa.

 

Elokuussa 2015 tapahtunutta kuvin ja sanoin.

Tervehdys radaltamme. Kiirettä on pitännyt ja mukavaa ollut.

Haulikkoampumakeskuksessa on tapahtunut, kollaasissa osa tapahtumista, katso tästä (.pdf).

Pohjois-Hämeen Ampujat/haulikkokerho on saanut runsaasti innostuneita henkilöitä, nuoria, naisia ja vammaisharrastajia jäseneksi. Tästä kiitos kaikille harrastajille sekä yhteistyökumppaneille.

Yhteistyökumppaneita muistutetaan järjestettävästä Mainostaja- päivästä 11.9.2015 Kokkovuoressa.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 4.-6.9.2015 KOKONAISTURVALLISUUS suur- tapahtuma. P-HA/haulikkokerho on osastolla

A663, käy katsomassa.

Syksy ei hiljennä keskuksen toimintaa, meillä voit harrastaa ympäri vuoden.

Muutokset aukioloaikoihin löydät Haulikkokerho/Harjoitus- ja kilpailutoiminta, kilpailukutsut välilehdeltä.

 

Heinäkuussa (2015) tapahtunutta kuvin ja sanoin.

Katso tästä (.pdf).

 

Kesäkuun (2015) tapahtumia kuvin ja selittein.

Katso tästä (,pdf).

 

Lempäälän vammaisneuvosto palkitsi Pohjois-Hämeen Ampujat ry/Haulikkokerhon vuoden 2014 esteettömyysteko- kunniakirjalla (24.6.2015).

Lempäälän vammaisneuvosto, puheenjohtajan Tuula Petäkoski-Hultin johdolla, kävi Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa palkitsemassa Pohjois-Hämeen Ampujat/ Haulikkokerhon vuoden 2014 ESTEETTÖMYYSTEKO-Kunniakirjalla.Kiitokseksi ja osoitukseksi arvokkaasta toiminnasta ja kehittämistyöstä, jota Pohjois-Hämeen Ampujat r.y. ja erityisesti sen haulikkokerho ovat toteuttaneet ottaessaan huomioon vammaisten ihmisten mahdollisuudet harrastaa haulikkoammuntaa. Uusiksi lajin harrastajiksi ja kokeilijoiksi on saatu erityisesti nuoria ja näin on kiinnitetty huomiota myös lajin harrastamisen jatkuvuuteen. Kokkovuoren haulikkoampumakeskusta on kehitetty ottaen huomioon vammaisille käyttäjille ja katsojille tärkeä esteettömyyden toteutuminen.

Tälläistä palkintoa oli ottamassa vastaan P-HA/Haulikkoerhon puolesta pj. Jari Kailajärvi ja ratamestari Janne Hokkanen.

Ilman kokeilua ja ammuntaa ei sivuutettu tälläkään kertaan ja kävimme yhdesä vieraitten kanssa radalla ja mukana oli pari ensikertalaista vammaisneuvostosta ja toimittajakin pääsi ensimmäisen kerran haistamaan ruudin tuoksua.

Pohjois-Hämeen Ampujat/Haulikkokerho otti vastaan kunniakirjan nöyränä mutta ylpeänä.

 

Huhti- toukokuussa tapahtunutta.

Haulikkoampumakurssit ovat alkaneet, Taitokaari- trap keräsi suuren joukon ampujia näistä kuvakollaasissa, jonka voit katsoa tästä (.pdf).

 

Avoimien ovien- päivää vietettin Pohjois-Hämeen Ampujien Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa lauantaina 23.5.2015.

Aamun tuhruisesta säästä huolimatta kävijöitä alkoi tulla heti tilaisuuden alusta alkaen.

Tuli vammaisten ryhmä vetäjineen lennostosta MPK:n järjestämältä kurssilta, yhteistyökumppaneita ja mitä mukavinta, suuri joukko henkilöitä, joita kiinnosti keskuksemme toiminta.

Ampumaurheilu on vieläkin vieras laji suurelle yleisölle, mutta jälleen huomasimme miten avoimuus tuo kiinnostuksen lajia kohtaan. Pirkanmaan suuren tapahtumatarjonnan joukossa haulikkoampumakeskukseen löysi toisella sadalle yltänyt kävijämäärä. Tilaisuudessa pääsi kokeilemaan haulikkoammuntaa simulaattorilla ja rohkeimmat pudottivat koekkoja oikealla aseella. Haulikkoammunta harrastuksena- kurssi kiinnosti nuoria kokeilemaan kykyjään kurssilla.

 

Team Hauli osa 6.

Hauli vieraili kymmenen hengan joukkueella Ylistarossa 12.4.2015. Katso tarkemmat tiedot ja kuvat tästä (.pdf).

 

Team Hauli osa 5.

Team Hauli vieraili Pääsiäis- Trapissa 3.4.2015, paikka oli Petalax. Katso kooste tästä (.pdf).

 

Haulikkokerho yhdessä Nastolan Metsästysampujat ry:n kanssa Nastolan Rakokiven koululla 25.3.2015.

Koululla esiteltiin ammuntaa harrastuksena, mukana simulaattorit eri aseille. Katso kuvat tästä (.pdf).

 

Haulikkokerho monessa mukana maaliskuussa 2015.

Tapahtumia riitti, eteläinen Suomi on kierretty. Katso kooste tästä (.pdf).

 

Lohjan Kisakalliossa vietettiin SAL:n seuratoimintapäiviä 13.-15.3.2015.

Tilaisuudessa P-HA:n pujeenjohtaja Jari Kailajärvi kertoi kouluyhteistyöstä.

Lempäälän Vammaisneuvosto kokoontui Kokkovuoressa 13.3.2015. Samalla he tutustuivat haulikkokerhon toimintaan. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Helsingin Messukeskus, GoExpo messuilla 6.-8.3.2015.

P-HA/Haulikkokerho SAL:n osastolla esittelemässä ampumaurheilua.

Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Ampumaharrastuksen esittelyä Hämeenkyrön Yhteiskoululla 5.3.2015.

Katso kuvakooste tästä (,pdf).

 

Team Hauli vieraili Kiikalassa 14. ja 28.2.15.

Kuvia Haulin matkailusta osa 3 ja 4. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Tammi- helmikuussa 2015 tapahtui.

Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa jatkettiin. Ampumakurssi alkoi yhteistyössä Pirkanmaan Vammaistyön, Tampereen kaupunkilähetyksen, pistooli- ja kiväärikerhon SAL/hämeen alueen kanssa ja paljon muuta. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Turun Rieväkylän koulu, liikuntapäivä 12.2.2015.

Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Emäkosken koulu, Nokia. Helmikuu 2015.

Helmikuun aikana haulikkoammuntaan tutustui n. sata oppilasta. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

TakuuRähinät.

Lempäälän nuorisopalvelut järjesti TakuuRähinät- tapahtuman Piippo-keskuksella 6.2.2015.

Mukana tietysti P-HA/Haulikkokerho. Katso kooste tästä (.pdf).

 

Haulikkoammunta rulettaa! vielä helmikuun 2015 ajan Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa.

Katso esite tästä (.pdf)

Viimeisimmät kuvat tästä (.pdf)

 

P-HA/Haulikkokerho ja SAL/Hämeen alue mukana Ikaalisten Ampujien avoimet ovet tilaisuudessa.

Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Team Hauli kävi naisampujilla vahvistettuna Porin Katinkurussa 11.1.2015.

Katso kuvakooste tästä (:pdf). Koosteessa otsikon vuosi väärä, älä anna häiritä.

 

Uutiset 2014

Joulukuun tapahtumia Kokkovuoressa.

Katso kuvakooste tästä.

 

Team Hauli Porin Katinkurussa 28.12.2014.

P-HA:n nuoret haulikkolupaukset kävivät tutustumassa erilaiseen rataan.

Katso kuvakooste tästä.

 

Joulukuussa, 15.12.2014, P-HA/haulikkokerho vieraili Toijalan Urheiluampujien ilma-asekoulussa esittelemässä haulikkoammuntaa. 

Katso kuvakooste tästä.

 

Katso video haulikkoammunta harrastuksena.

Klikkaa linkki tästä.

 

Marraskuussa tapahtunutta.

Katso kuvakooste siitä selviää eri tapahtumat. Kuvakooste tästä (.pdf).

 

Kymppi-64 ampumakoulussa.

P-HA/haulikkokerho kävi esittelemässä ampumakoulussa haulikkoammuntaa. Ampumakoululaiset kisasivat haulikkosimulaattorilla. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Syksyn ampumakoulu tutustui haulikkoammuntaan 19.11.2014.

Ampumakoululaiset saivat tietopaketin haulikkoammunnasta ja kokeilivat taitojaan haulikkosimulaattorilla. Katso kuvat tästä (.pdf).

 

Tervetuloa haastavan harrastuksen pariin.

Haulikkoammunta on haastava harrastus, tule kokemaan ja aloita uusi harrastus. Laji sopii lähes kaikille, ja aloittamiseen tarvitaan vain reipasta mieltä. Katso esite tästä (.pdf).

Seuraa viestintää sivupalkin otsikon "Haulikkoammunnan perusopetusta" takaa. Keväällä 2015 alkaa uudet kurssit.

 

Nokianvirran koulu 14.11.2014, Nokia.

Nokianvirran koululla haulikkoammunnan esittelystä simulaattorilla on tullut jo perinne.

Katso kuvat tästä (.pdf).

 

Lempoisten koulu 4.11.2014, Lempäälä.

Katso kuvat ja tekstit tästä (.pdf).

 

Vammaisten ampumakurssi päättyi 8.11.2014.

Lunta ja onnistumisia.

Katso kuvat tästä (.pdf).

 

Jäsenilta Kokkovuoressa.

Haulikkokerhon talkooväki vietti jäseniltaa Kokkovuoren paviljongilla 7.11.2014.

Katso kuvat ja sanat tästä (.pdf).

 

Grande Finale 2014.

Tilaisuudessa palkittiinsuorittajia ja tekijöitä. Tekijänä Pohjois-Hämeen Ampujat sai kunniakirjan ampumaurheilun markkinoinnista ja esittelemisestä.

Katso kuva tilaisuudesta (pdf).

 

Lokakuussa tapahtunutta kuvin ja sanoin.

Katso tästä (.pdf).

 

Varuskunnan edustajat vierailivat Kokkovuoressa komentajan johdolla 2.10.2014.

Katso kuvakooste tästä (.pdf)

 

1.10.2014 Kokkovuoressa vieraili Pirkkalan kunnanhallitus kokeillen myös haulikkoammuntaa.

Katso kuvakooste tästä (.pdf)

 

Haulikkokerho vieraili Tampereen Kaupunkilähetyksen Rongankodin iltalinjalla 25.9.2014.

Katso kuvakooste tästä (.pdf)

 

Kokkovuoressa tapahtunutta syyskuussa 2014.

Katso kuvakooste tästä (.pdf)

 

Kokkovuoressa tapahtunutta elokuussa 2014.

Kuvakooste tästä (.pdf)

 

SAL 95 / Hämeen alue Ideparkissa 6.9.2014.

Hämeen alueen seurat esittelivät omia lajejaan suurelle yleisölle. Mukana P-HA, NoSa, Tua.

Katso kuvakollaasi tästä (jpg).

Urheilurippikoulu Varalan urheiluopistolla 8.8.2014.

Toinen rippikoulu pääsi tutustumaan haulikkoammuntaan simulaattorilla. Kuvakooste tästä.

 

Pirkanmaan Vammaistyö ry:n kesäleiri 13.7.2014.

PirVa:n kesäleirillä harjoiteltiin haulikkosimulaattorilla Ylöjärven Torpalla. Kuvakooste tästä.

 

Urheilurippikoulu Varalan urheiluopistolla 15.7.2014.

Rippikoululaiset tutustuivat haulikkoammuntaan simulaattorilla. Kuvakooste tästä.

 

Toukokuussa tapahtui.

Hyrylän koulukeskuksessa Tuusulassa esiteltiin simulaattoreilla haulikkoammuntaa harrastuksena. Kilpailtiin Taitokaari Trap. Nuutajärvi-päivillä ammuttiin simulaattorilla. Oli avoimien-ovien päivä ja P-HA:n 135-vuotiskahvit. Oli Vammaisten ampumakoulu ja Harrastus hakusessa -kurssi. Lisäksi TV -toimittaja kävi tekemässä pienen dokumentin Kokkovuoresta. Katso kuvakollaasi tästä (.pdf).

 

Lempäälän-Vesilahden Sanomat julkaisu 19.5.2014.

Avaa pdf-tiedosto tästä ja lue mitä on "harrastus siinä missä muutkin".

Voit lukea saman lehden sivuilta, http://lvs.fi/.

Hyrylän koulukeskus Tuusula.

Hyrylän koulukeskuksella P-HA:n ja SAL:n edustajat esittelemässä ampumaurheilua harrastuksena. Kuvakooste tästä (.pdf).

 

Nokian Emäkosken yläaste. Tilaisuuksia neljä.

Yläasteelle esitellään haulikkoammuntaa urheiluna ja kehittävänä harrastuksena.

14.4.2014. Kuvakooste tästä (.pdf).

 

Hyväntekeväisyyttä ja iloista menoa.

PirVa:n Tivoli 5.4.2014 Nokia. Kuvakooste tästä (.pdf).

 

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus on nyt facebook'issa

https://www.facebook.com/kokkovuori?fref=ts

 

Pirkanmaan Vammaistyö ry (PirVa) klubi-illat.

Pohjois-Hämeen Ampujat/haulikkokerho ja SAL/Hämeen alue mukana Pirkanmaan Vammaistyö ry:n klubi-illoissa tekemässä ampumaurheilua tutuksi.

Klubi-illat Pirkkala 3.3.2014 ja Tampere 19.3.2014.

Katso kuvakooste tästä (.pdf)

 

Pohjois-Hämeen Ampujat/SAL Hämeen alue esittäytyi Ideaparkin naistenpäivän tapahtumassa 8.3.2014.

Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Nokian Uutiset uutisoi Nokianvirran koulun liikuntatuntia.

Nokianvirran koulun liikuntatunnilla 10.1.2014, oppilaat pääsivät testaamaan haulikkoammuntaa simulaattorilla. Liittyy seuraavaan Nokianvirran uutiseen. Katso lehtileike tästä (.jpg).

 

Nokianvirran koulun oppilaat pääsivät kertaamaan haulikkoammunnan oppeja 10.1.2014.

Tilaisuudessa kilpailtiin simulaattorilla ja voittajien on helppo hymyillä. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Ikaalisten Ampujat ry järjesti Avoimet ovet- tapahtuman 6.1.2014.

Mukana tapahtumassa Nokian Seudun Ampujat, SAL/Hämeen alue ja P-HA/Haulikkokerho. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Uutiset 2013

Nokianvirran yläaste 13.12.2013.

Nokianvirran koululla, joulua odotellessa, tutustuttiin haulikkoammuntaan perinteisellä esittelyllä ja ammuttiin simulaattorilla kilpailu. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Haulikkoammunta "rulettaa".

Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa joulu- helmikuun ajan kestävä koulutus ja esittelytapahtuma on päässyt vauhtiin. Osallistujia on ollut nuoria ja vähän varttuneenpia. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

Esite, aika- ja osoitetiedot tästä.

 

Ulkomaisia vaihto-oppilaita Kokkovuoressa.

Hämeenlinnan ammattikorkeakoulun vaihto-oppilaita vieraili 14.11.2013 Kokkovuoressa tutustuen ampumakeskuksen toimintaan ja haulikkoammuntaan. Katso kuvat tästä (.pdf)

 

Nokianvirran yläasteen opettajia Kokkovuoressa.

11.11.2013 opettajat kokeilivat millä opeilla kiekko särkyy. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Pirkkala Nuolialan koulu.

Koulun oppilaat tutustuivat haulikkoammuntaan harrastuksena 12.11.2013. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Vierailu Peltokadun sisäampumaradalla ampumakoulussa.

Perinteeksi tullut vierailu eri kerhojen ampumakoulussa esittelemässä haulikkoammuntaa vaihtoehtoisena harrastuksena sai jatkoa 14.11.2013. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Trap-koulutusta Kokkovuoressa.

SAL:n, Hämeen alueen ja P-HA:n yhteishanke, Trap ampumakoulutus 17.11.2013. Kouluttajana Heikki Romppanen. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Apuväline-messut Tampereen Messu- ja Urheilukeskus.

SAL ja P-HA/Haulikkokerho esiintyivät apuvälinemessuilla 7.-9.11.2013. Tulevat olympiavoittajat saivat ensituntuman omaan lajiinsa. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

Satakunnan Lennoston johtoryhmä.

27.9.2013 lennoston johtoryhmä tutustui haulikkoampumakeskukseen ja otti mittaa toisistaan haulikkoammunnassa. Katso kuvat (.pdf)

 

59. Tampereen päivä 28.-29.9.2013.

Tampereen päivää vietettiin kauniissa syyssäässä. P-HA esittäytyi Peltokadun ilma-aseradalla jossa haulikkokerho oli haulikkosimulaattorilla esillä. Katso kuvat (.pdf)

 

Nokian Seudun Ampujat 28.9.2013.

NoSA:n ampumaurheilupäivää vietettiin seuran ilma-aseradalla jossa mukana oli myös P-HA/Haulikkokerho haulikkosimulaattorilla. Katso kuvat (.pdf)

 

Me yhdessä Ikaalinen 15.9.2013.

Ikaalisten Ampujat järjesti Me yhdessä- tapahtuman jossa oli ohjelmaa koko perheelle. P-HA/Haulikkokerho ja NoSA vavistivat järjestäjien joukkoa omalla tietotaidolla. Katso kuvat (.jpg)

 

VarsiNaiset EräLadyt 14.9.2013.

Kokkovuorenhaulikkoampumakeskusta ilahdutti EräLadyt. Katso kuvat (.pdf)

 

Pirkanmaan Perussuomalaiset 13.9.2013.

Perussuomalaiset Pirkanmaalta hakivat tuntumaa urheiluammuntaa Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa. Katso kuvat (.pdf)

 

Koko kylä harrastaa. 8.9.2013 Kylmäkoski.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämä kylätapahtuma. Katso kuvat (.pdf)

 

Ikaalisten yhteiskoulu.

7.9,2013, P-HA/Haulikkokerho yhdessä IKA:n ja NoSa:n kanssa Ikaalisten yhteiskoululla tekemässä haulikkoammuntaa harrastuksena tutuksi. Katso kuvat (.pdf)

 

Reserviläiset tutustuivat haulikkoammuntaan.

Pirkanmaan reserviläiset tutustuivat haulikkoammuntaan simulaattoriharjoituksella.

Katso kuvat (.pdf)

 

Haulikkoampumakurssi on suoritettu.

Haulikkoampumakurssin suorittaneet aloittavat harrastuksen hyvin perustein. Katso kuvat (.pdf)

 

P-HA Cup palkitut.

P-HA cupissa palkitut kuvakooste. Katso kuvat (pdf)

 

Maavoimien johtoa haulikkoturneella.

Maavoimien johtohenkilöitä mittelemässä paremmuudesta haulikkoammunnassa. Kovan kilpailun jälkeen löytyi järjestys. Katso kuvat (pdf)

 

Kuvia toukokuun tapahtumista.

Toukokuu oli vilkas tapahtumakuukausi. Voit katsoa tapahtumista tehtyä koostetta tästä (.pdf).

 

Pirkkalan Naistenmatkan koulu.

Naistenmatkan koulun 6-luokkalaisia kävi tutustumassa kokkovuoren haulikkoampumakeskukseen 23.5.2013. Tilaisuudessa otettiin tuntumaa haulikkoammuntaan harrastuksena. Katso kuvat tästä (.pdf)

 

Uutta polvea olympiaradoille.

Pohjois-Hämeen Ampujilla on pirteä junnuryhmä Kokkovuoressa.

Lue Pirkkalainen lehden artikkeli tästä (.pdf)

 

Nokian Emäkosken koulu.

Haulikkokerho vieraili maaliskuussa Nokian Emäkosken kouluulla esittelemällä haulikkoammuntaa harrastuksena. Katso kuvakooste tästä (.pdf)

 

GoExpo.

P-HA/Haulikkokerho mukana, SAL:n osastolla Helsingin messukeskuksessa GoExpo messuilla 8.-10.3.13 . Katso kuvakooste tästä (.pdf)

 

Ampumakouluohiaajakurssi.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa pidettiin ensimmäinen ampumakouluohjaajakurssi 16.-17.3.2013. Katso kuvakooste tästä (.pdf)

 

Seurojen välistä yhteistyötä.

Satakunnan Ampujien kutsusta P-HA:n haulikkokerho vieraili Porissa kertomassa kuinka pyrkiä tuomaan yhteisö- ja koulutapahtumissa haulikkoammuntaa tutuksi ja samalla hälventämään lajiin kohdistuvia ennakkoluuloja. Katso kuvakooste tapahtumasta (.pdf) tästä.

 

PirVa klubi-ilta.

Haulikkokerho vieraili PirVa ry:n klubi-illassa Pirkankoivussa Pirkkalassa 28.1.2013. Katso kuvasatoa tästä (.pdf)

 

PirVa klubilla tunnelma.

Haulikkoammuntaa ja lämmin tunnelma PirVa ry:n klubilla. Lue Riitta ja Sami Hiidenhelmen kertomus tapahtumasta tästä (.pdf)

 

Toijalan Urheiluampujat ry:n ampumakoulu.

Haulikkokerho esitteli haulikkoammuntaa harrastuksena Toijalan Urheiluampujat ry:n ampumakoulussa 14.1.2013. Katso kuvakooste tästä (.pdf).

 

 

  •