Kerhon ampumaradat

Ampumaradat ovat kerhon jäsenten vapaassa käytössä, mikäli kerhon ratamaksu on maksettu. Mikäli ratamaksu on maksamatta, ampuja on velvollinen maksamaan radan käytöstä perittävän kertamaksun jokaisesta ampumakerrastaan (joko käteisellä radan valvojalle  tai kerhon tlille annettujen ohjeiden mukaisesti. Ratojen käyttöä valvotaan ja väärinkäytökset raportoidaan seuran johdolle ja tarvittaessa poliisiviranomaisille.

HUOM! Radoilla tulee noudattaa ratakohtaisia toimintaohjeita, sääntöjä ja radan ampuma-aikoja. Muista kirjata jokainen käyntisi radan käyttöpäiväkirjaan.

Muistathan myös, että kerhon jäsenyys on henkilökohtainen eli et saa tuoda kavereita tai perheenjäseniä ampumaan veloituksetta tai alennetulla maksulla millekään kerhon radalle. Kerhon johtokunta myöntää mahdolliset ilmaiset kokeiluluvat tapauskohtaisesti.

PK-kerhon hallinnoimat ampumaradat ovat:

• Peltokadun ilma-aserata
  • Aitovuoren 25 ja 50 metrin ruutiaseradat

Lisäksi PK-kerholla on ampumavuoroja:

• Osmonkallion 25 ja 50 metrin ruutiradoilla ja
  • Satakunnan lennoston radoilla Pirkkalassa

HUOM! Aitovuoren 300 metrin ampumaradalla ammunta on ympäristöluvan asettamien rajoitteiden vuoksi EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Lisätietoja radoista löytyy sivulta "Ampumaradat". Peltokadun avoimista vuoroista löytyy lisätietoja sivulta "Tutustumaan lajiin".

Mikäli olet kerhon jäsen ja haluat päästä ampumaan näille radoille, ota yhteyttä johtokunnan jäseniin, niin järjestämme sinulle tarvittavat kulkuoikeudet ja kerromme, miten radoilla toimitaan. Avoimilla sivuilla emme voi turvallisuussyistä ja havaittujen väärinkäytösten vuoksi julkaista tarkempia tietoja radoista.

Mikäli et ole kerhon jäsen, ota yhteyttä ko. sivun kautta. Osmonkallion ruutivuoroista vastaa Kimmo Pyhältö.

26.10.2022 - Osmonkallion ruutiaseratojen kaappien uudelleenmerkintä.

Tervehdys teille, joilla on kaappi osmonmäen "luolan" tiloissa. Luolassa aloitetaan varastotilojen uudelleenjärjestely ensi vuonna. Myös kaappien järjestys menee ainakin osittain uusiksi. Tämän vuoksi kaapit täytyy merkitä uudelleen.

Voitte tehdä merkinnän itse, tai helpommin niin, että annatte tiedot + kaapin sijainnin minulle (WhatsApp tai kimmo.pyhalto@gmail.com), niin laitan yhtenäiset P-HA:n tunnistelaput kaappeihin. Luolaan pääsee vuorojen mukaan maanantaina ja keskiviikkona klo 17 - 18:20 (ainakin). Kaappi merkitään seuraavasti:

Nimi
Seura