Pistooli- ja kiväärikerho

Talvikautena (lokakuu-huhtikuu), jolloin ammutaan pääasiassa ilmakivääreillä ja -pistooleilla, on käytössämme Tampereen Peltokadulla sijaitseva 25-paikkainen ilma-aserata, jossa 19 tule-luokseni-taululaitetta ja 6 nauhataululaitetta. Lisäksi radalla on muutamia ilmaolympiaratapaikkoja. Käytettävissä ovat myös laserammuntalaitteet.

Talvikautena on mahdollista ampua myös .22 cal aseilla Osmonmäen väestösuojassa sijaitsevilla 25m:n ja 50m:n radoilla.

Kesäkautena (toukokuu-syyskuu) ammunta tapahtuu pääsääntöisesti Aitovuoren ruutiammuntaradoilla. Siellä on käytössämme 60-paikkainen pistoolirata. Sallitut kaliberit .22 ja .32 (vain lyijyluodit).  Huom! 300 m:n kiväärirata on poissa käytöstä.

Aitovuoren 50 metrin rata. 26-paikkainen, 2 ampujan osastoihin jaettu rata, joka on varustettu koneellisilla taululaitteilla sekä pienoiskiväärille, että vapaapistoolille. Ampuminen tapahtuu penkalla oleviin luodinkeräimiin. Uusi sähkökaappi heti ampumasuojaan tultaessa avataan avaimella, joka löytyy radan oikealla puolella olevasta "leikkimökistä", ikkunan vasemmalta puolelta. Mökkiin pääsee portin avaimella. Muistakaa täyttää ampumapäiväkirja! Ainoastaan kaliiperin .22 aseille. Kuva radasta 2016, Kuva radasta 2014

*****

PK-kerholla on hyväksytyt toimintasäännöt, jotka löytyvät alla olevasta linkistä:

PK-kerhon toimintasäännöt