Tulevia kilpailuja

Tietoja tulevista kilpailuista

Alueelliset ja kansalliset kilpailut löytyvät Suomen Ampumaurheiluliiton kilpailukalenterista täältä.

Seuran sisäisistä kilpailuista tiedotetaan tässä, mikäli kilpailuja järjestetään:

• kauden 2021-2022 kilpailuja ei ole aikataulutettu
  • perinteistä ilma-aseiden sarjakilpailua EI todennäköisesti järjestetä - kisan tilalla järjestetään yksittäisiä viikkokilpailuja, joista tiedotetaan myöhemmin (Covid-19 varauksella)

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Mikäli kilpailuun ei ole yhteisilmoittautumispyyntöä, ilmoittaudu itse ja huolehdi siitä, että maksat kilpailumaksun ajoissa järjestäjän ohjeen mukaan. Mikäli kilpailuun tulee ilmoittautua seuroittain, toimi seuraavasti:

• Ilmoittaudu  Joonas Knuutille
  • Jos sinulla ei ole sähköpostia, soita Joonakselle ja ilmoittaudu puhelimitse. Pyri soittamaan arki-iltaisin klo 18-21 välisenä aikana.
  • Ilmoittautuessasi ilmoita seuraavat tiedot:
    • nimesi
    • sporttiID
    • laji(t), joihin osallistut
    • ikäkausisarja
  • Ilmoittaudu vähintään 2 arkipäivää ennen virallisen ilmoittautumisajan päättymistä!