Ruutiradan uudistus - Pukukaappien tyhjennys 30.4. mennessä

Tampereen kaupunki jatkaa Osmonkallion väestönsuojan uudistamista. Nyt vuorossa on pukukaapit sisältävä välitila ja sen vieressä oleva varasto. Projektin päätarkoitus on siistiä tilat vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Välitilaan on vuosien (vuosikymmenten) saatossa kerääntynyt monenlaisia kaappeja ja kalusteita, aiheuttaen jopa vaikeuksia liikkumiselle. Siivoojilla ei ole ollut asiallista tilaa välineilleen, eikä myöskään mahdollisuutta ylläpitää siivouksen tasoa sellaisena kuin se voisi olla. Nyt tilanne korjaantuu siinäkin suhteessa, kun varastotila jaetaan puoliksi ja toinen puoli pyhitetään siivouskalustolle.

Kun välitilan järjestystä alettiin suunnitella uusiksi, oli ensin tarkoitus hyödyntää ainakin osa jo olemassa olevista kaapeista. Yhtenäisen ja siistin kokonaisuuden takia ja suunnittelijan työn helpottamiseksi kuitenkin päätimme luopua kokonaan vanhoista kaapeista, joiden alkuperäisistä omistajistakaan ei ole varmaa tietoa. Hankkeessa uusitaan kaapit kaupungin kustannuksella (tilaan tulee 40 kpl uusia lukittavia kaappeja) ja niitä jaetaan seurojen käyttöön Liikuntayksikön myöhemmin antaman ohjeistuksen mukaan.

Vanhat irtokaapit saa nykyinen kaapinhaltija viedä omakseen,  mutta niitä ei voi jättää enää luolatiloihin. Kiinteät, jäljelle jääneet puurakenteiset kaappirykelmät puretaan sen jälkeen, kun ne on tyhjennetty.

Luolan eteen tulee vaihtolava ajalle 29.3. - 3.4.. Sinne voi viedä tarpeetonta romua.

P-HA:n varasto välitilan vieressä

Välitilan vieressä oleva varasto on käytännössä P-HA:n hallinnoima ja se on kohtalaisen täynnä lähinnä romua. Kyseinen tila täytyisi tyhjentää samalla aikataululla ja siihen operaatoon voisi polkaista pienet talkoot. Ajankohta olisi paras olla samaan aikaan kun siirtolava on paikalla, eli esimerkiksi lauantai 1.4., joloin myös muut seurat talkoilevat luolalla.